حول إلها

منذ 2006 ، لقد ساعدنا صناعة الضيافة الفاخرة على البقاء على اطلاع واتصال.

باراك هيرشويتز (الرئيس، إلها)، ديمتريس تريفونوبولوس (الأمين العام لمنظمة السياحة الوطنية اليونانية)، سيبيل هوفمان (رئيس مركز جبال الألب السويسري)، إيلينا سيرجيفا (مؤسس، العاطفة لليونان)

صناعة الأخبار زعيم

The ILHA is the luxury hospitality industry’s premier media provider of news and insight. Both the ILHA Smartbrief a quick-read daily news summary and Luxury Hoteliers magazine, a quarterly in-depth report of major trends in the business are respected publications read by hospitality executives. The ILHA’s Hospitality & Travel Forum is LinkedIn’s largest group for hotel and travel reaching more than a quarter million people in 90+ countries.

توحيد والتواصل

The International Luxury Hotel Association believes that industry communication is the key to success in increasing business. The members of the International Luxury Hotel Association have agreed to put competition aside and work together to share insights through a common a forum.

رسالتنا

• لتعزيز النمو في صناعة الضيافة ذات الخدمات الكاملة من خلال توفير مصدر غير متحيز للمعلومات لأصحاب ومشغلي الفنادق (المستقلة والعلامات التجارية) ، وخطوط الرحلات البحرية ، والمساكن الخاصة وغيرها من منظمات الضيافة الفاخرة.
  • لتزويد موظفي الفنادق بالموارد التي يحتاجون إليها لتنمية أعمالهم، وتحسين المعايير والنهوض بمهنهم.
  • أن تكون بمثابة صوت واحد لأغراض التعامل مع المنظمات الحكومية ووسائل الإعلام لحماية سمعة صناعة الضيافة الفاخرة.
  • تعزيز وتوفير منتدى للتواصل وزيادة التواصل بين أصحاب المصلحة في الصناعة.
  • To seek out future affiliated industries and technologies that will allow international hospitality organizations to operate more efficiently.
  • To educate travel facilitators from around the world about the growth and advancement in tourism and luxury hospitality.

الحالة غير الربحية

The International Luxury Hotel Association is an international non-profit organization which has been designated for 501(C)(6) status by the Internal Revenue of the United States Government. Section 501(c)(6) of the Internal Revenue Code provides for the exemption of business leagues, which are not organized for profit and no part of the net earnings of which inures to the benefit of any private shareholder or individual. The International Luxury Hotel Association does not have shareholders or investors.

The ILHA believes in transparency. As a non-profit, the ILHA regularly files an annual report and a 990 Tax Return with the US Internal Revenue Service.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!